Bezoekerscentrum

In het bezoekerscentrum Klein Engelandhoeve kan je terecht voor wandelkaarten, fietsroutekaarten en andere informatie over het Turnhout Vennengebied en de Klein Engelandhoeve.

Naast informatievoorziening leggen we in het bezoekerscentrum ook de nadruk op de verkoop en promotie van lokale producten. Na een verkwikkende wandeling door het Turnhouts Vennengebied of een fietstocht op het Bels Lijntje, kan je komen ontspannen in het bezoekerscentrum.
Geniet van een breed scala aan lokale producten, waaronder appelsap van Boer Roes of een verfrissend biertje van Brouwerij Het Nest. Neem hier alvast een kijkje op onze menu.
In de zomer kun je heerlijk vertoeven op ons ruime terras, terwijl we in de winter de houtkachel aansteken voor een gezellige warmte.
We heten je graag welkom aan onze toog!

Daarnaast bieden we op de Klein Engelandhoeve ook de Klein Engelandmand aan: een prachtige geschenkbox gevuld met heerlijke streeklekkernijen. Laat je verrassen door de diversiteit en authenticiteit van onze streekproducten aangevuld met een leuke Turnhoutse speelkaartenset!